Vacatures

In een dynamische informele omgeving werken aan het online succes van onze klanten. Ook iets voor jou?

ClickR Internetcampagnes bestaat uit een jong team van enthousiaste internet specialisten die dagelijks in een informele setting werken aan het succes van onze klanten. Een enerverende werkomgeving waar je te maken krijgt met online marketing in de breedste zin van het woord en waar we onszelf regelmatig uitdagen om het beste in elkaar naar boven te halen.

Wil jij ook deel uitmaken van het ClickR team en meebouwen aan het succes van ons én van onze klanten? Bekijk dan onderstaand de actuele vacatures of mail een open sollicitatie naar info@clickr.nl als je denkt dat je een onmisbare bijdrage kunt leveren aan ons team.


 • Geweldige online projecten zoeken een geweldige projectmanager

  Ben jij een energieke en ambitieuze online projectmanager met minimaal 3 jaar ervaring en hou je wel van een uitdaging? Dan hebben wij per direct plaats voor jou in ons dynamische team!

  Lees verder »

 • Steek je handen uit de mouwen als senior SEA-specialist

  Data matters. Ben jij met minimaal vijf jaar ervaring aan bureauzijde een specialist in het bewerken en analyseren van data? Sluit je aan bij de projectmanagers, internetmarketeers en contentmarketeers van ClickR Internetcampagnes! Deel jouw kennis en inspireer collega’s en klanten met de allernieuwste ontwikkelingen. 

  Lees verder »

 • Blink uit als stagiair Online Marketing

  Zoek jij als derde- of vierdejaarsstudent aan een hbo- of wo-opleiding Communicatie, Marketing of Bedrijfskunde een stage? Bij ClickR Internetcampagnes zien wij jou niet als beginneling: wij nemen jou op in ons team en je werkt zelfstandig voor interessante opdrachtgevers. Join our team en blink uit!

  Lees verder »

Meer weten? Vraag het ons!