Vacatures

In een dynamische informele omgeving werken aan het online succes van onze klanten. Ook iets voor jou?

ClickR Internetcampagnes bestaat uit een jong team van enthousiaste internet specialisten die dagelijks in een informele setting werken aan het succes van onze klanten. Een enerverende werkomgeving waar je te maken krijgt met online marketing in de breedste zin van het woord en waar we onszelf regelmatig uitdagen om het beste in elkaar naar boven te halen.

Wil jij ook deel uitmaken van het ClickR team en meebouwen aan het succes van ons én van onze klanten? Bekijk dan onderstaand de actuele vacatures of mail een open sollicitatie naar info@clickr.nl als je denkt dat je een onmisbare bijdrage kunt leveren aan ons team.


  • Steek je handen uit de mouwen als SEA-specialist

    Data matters. Data geeft inzicht in het online zoekgedrag van de klanten van onze klanten. Data vertelt je hoe je doelgroepen bereikt. Ben jij een pro in het bewerken en analyseren van data? Sluit je aan bij de projectmanagers, internetmarketeers en contentmarketeers van ClickR Internetcampagnes en deel jouw skills.

    Lees verder »

  • Blink uit als stagiair Online Marketing

    Zoek jij als derde- of vierdejaarsstudent aan een hbo- of wo-opleiding Communicatie, Marketing of Bedrijfskunde een stage? Bij ClickR Internetcampagnes zien wij jou niet als beginneling: wij nemen jou op in ons team en je werkt zelfstandig voor interessante opdrachtgevers. Join our team en blink uit!

    Lees verder »

Meer weten? Vraag het ons!