Een beproefd stappenplan naar online rendement

ClickR biedt een online marketing mix op maat met de focus op ambities. 

Als allround online marketing bureau in Etten-Leur zijn we gespecialiseerd in internet marketing in de breedste zin van het woord. Ons team bestaat uit internet marketeers, gecertificeerde Adwords specialisten en content marketing specialisten die de mogelijkheden van online marketing als geen ander kennen.

Zo verzorgen wij de online marketing voor bedrijven uit allerlei branches met diensten zoals zoekmachine optimalisatie, content creatie, online advertising en social media management. 

Internet marketing als voorwaarde voor online succes

Zonder een doordachte internet marketing strategie is het tegenwoordig bijna onmogelijk om vindbaar te worden. Laat staan een goede positie te veroveren in de zoekmachines of in de gedachtes van de doelgroep. Tegelijkertijd is internet marketing ontzettend breed. Belangrijk dus dat van tevoren duidelijk is wat je wilt bereiken zodat hier een online marketing mix op afgestemd kan worden.

Een sterke (strategische) online marketing strategie kan ingezet worden voor:

  • Meer naamsbekendheid
  • Het gestructureerd opbouwen van een merk
  • Het verhogen van conversie
  • Meer en kwalitatief betere bezoekers naar je website leiden
  • Bouwen aan een duurzame (interactieve) relatie met (potentiële) klanten

Een online marketing mix op maat is het sleutelwoord voor online succes.

Van kennismaking tot concreet eindresultaat

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dit is wat je van ons kunt verwachten: 

  1. We hechten veel waarde aan een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek met een van onze medewerkers bekijken we wat je wilt bereiken en waar mogelijkheden voor een samenwerking liggen.
  2. De resultaten uit het gesprek vertalen we naar een maatwerk offerte voor jouw organisatie waarbij we ons verdiepen in de markt en de organisatie om een gebalanceerd voorstel uit te kunnen brengen. In deze offerte staat helder beschreven wat je kunt verwachten. Geen vage uitspraken of loze beloftes, maar gewoon helder waar het op staat.
  3. Na de offerte fase begint het echt: het samenstellen van een uitgebalanceerde online marketing mix. Hierin maken we de vertaalslag van online ambities naar concrete internet marketing strategie en bijbehorende werkzaamheden. Zo is direct duidelijk wat we gaan doen, hoe we het gaan doen en wanneer we het gaan doen. Duidelijkheid voor alle partijen, daar houden we van.
  4. Vervolgens gaan we aan de slag met de uitvoering. Hierbij houden we tussentijds proactief ontwikkelingen in de gaten en sturen we bij waar nodig. Zo houden we de focus constant op het behalen van doelstellingen, met een eindresultaat waar je op kunt bouwen.

Benieuwd naar onze aanpak in de praktijk? Bekijk dan ook onze succesverhalen en laat je inspireren door de mogelijkheden voor jouw eigen online ambities.

Vragen of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op, wij vertellen je graag meer.

Meer weten? Vraag het ons!

Onze online marketing diensten