Over ClickR

ClickR Internetcampagnes bouwt sinds 2007 aan het online succes van organisaties. Met een team van enthousiaste jonge online marketing specialisten halen we het beste in elkaar én jouw website naar boven. Het resultaat? Een persoonlijke aanpak waarmee we online ambities behalen!

Bij ClickR kijken we dan ook verder dan het 'standaard optimalisatie pakket'. We bouwen geen websites, maar wel waterdichte internet marketing strategieën voor organisaties. Afgestemd op de behoeftes van jouw organisatie voor de korte en/ of lange termijn. Hierbij bekijken we websites én ambities vanuit het perspectief van optimalisatie, strategie en techniek om tot een sluitend plan van aanpak te komen.

Want of het nu gaat om een doelgerichte Facebook campagne, kostenefficiënt online adverteren of bouwen aan vindbaarheid met de juiste content, het moet werken voor onze klanten. En dat is precies waar we voor zorgen door onze maatwerk aanpak met online rendement.

Online succes met doelgerichte online marketing

Dankzij ons veelzijdige team van online marketing specialisten hebben we alle kennis in huis om van jouw ambities een succes te maken. Zo hebben wij onder andere een bewezen expertise in:

Een brede online marketing mix waarmee we breed kunnen inzetten. Of juist een scherpe focus kunnen leggen waar nodig. Maar altijd met het oog op de doelstellingen die behaald moeten worden. Ons klantenbestand is dan ook breed. Van bouwbedrijf tot webshops en van zakelijke dienstverleners tot zorginstellingen. Ons recept voor online succes is niet branche gebonden. 

Daarnaast hebben we in de loop der jaren een sterk netwerk opgebouwd met (lokale) professionals waaronder reclamebureaus, video marketing bureaus en websitebouwers. Zo bieden wij een dienstverlening die verder reikt dan enkel online marketing.

Hier staan we voor

Bij alles wat we doen staan onze kernwaarden centraal: 

  • Persoonlijk - je krijgt een eigen project manager die altijd op de hoogte is van de stand van zaken
  • Service gericht - het belang van onze opdrachtgevers staat altijd voorop
  • Professioneel advies op maat - online marketing expertise gebouwd op zeven jaar aan ervaring
  • Betaalbaar - zeer scherpe prijzen die zichzelf terug verdienen door online rendement

Zo zijn we niet alleen hard op weg om hét online marketing bureau in Zuid-Nederland te worden, maar bouwen we ook aan een sterke relatie met jou als klant. Wij vinden namelijk dat duurzame relaties bijdragen aan een sterk eindresultaat.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak en wij laten het graag zien. En neem ondertussen een kijkje bij onze online succesverhalen.

Bouwstenen voor online succes


Succesvolle internet marketing met de online marketing diensten van ClickR

Online marketing die werkt. Bij ClickR zijn we er dagelijks mee bezig. Benieuwd hoe we de ambities van jouw bedrijf kunnen realiseren? Bekijk onze online marketing diensten en kom meer te weten.

Succesverhalen


Doelen behalen en ambities waarmaken, we zijn er dagelijks mee bezig. Bekijk onze succesverhalen!

ClickR Blog - So what's new?


De nieuwste ontwikkelingen, aankomende trends en interessante achtergrondverhalen. Je leest ze op onze blog!

Meer weten? Vraag het ons!