Zoekmachine marketing

Goede zoekmachine posities claimen en behouden, dat is onze uitdaging

Resultaat met zoekmachine marketing op maat

Hoge posities in de zoekmachines. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Helaas denken concurrenten hetzelfde en zijn goede natuurlijke zoekmachine posities fel bevochten. De SEO specialisten van ClickR zijn dan ook dagelijks bezig om de websites van onze klanten te optimaliseren met Search Engine Optimalization (SEO).

Een goede positie in zoekmachines leidt tot meer niet-betaalde bezoekers naar je website, een grotere kans op conversie en natuurlijk een verbeterde naamsbekendheid. Maar die positie bereik je tegenwoordig niet zomaar en vraagt om een afgestemde online marketing mix.

De zoektocht naar de ideale SEO strategie

In essentie bestaat SEO uit drie pijlers:

  • Techniek
  • Content
  • Linkpopulariteit

Hierin speelt vooral content een belangrijke rol. Zonder waardevolle unieke content wordt de kans op goede natuurlijke posities in de zoekmachines namelijk erg moeilijk. Onze internet marketeers besteden hier samen met onze content marketing specialisten dan ook uitgebreid aandacht aan. Zo wordt gekeken hoe huidige content geoptimaliseerd kan worden en welke bijdrage content creatie kan leveren.

Daarnaast adviseren we over de techniek achter de website en gaan we op zoek naar mogelijkheden om de linkpopulariteit te verhogen. Zo kijken we naar het totaalplaatje om te zorgen dat deze drie elementen elkaar aanvullen en versterken.

Focus op resultaat

Meten is weten. En dat is op het gebied van SEO niet anders. Daarom houden we een oogje in het zeil en maken wij periodiek analyses met Google Analytics. Zo houden we grip op de resultaten, kunnen we bijsturen waar nodig en inspelen op nieuwe kansen. SEO staat nooit stil, dus wij ook niet!

Vraag het onze SEO specialisten

Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine marketing voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer!

Vraag het onze online consulant!


Benieuwd wat online marketing voor jouw organisatie kan opleveren? Vraag het onze online consultants!

ClickR Blog - So what's new?


De nieuwste ontwikkelingen, aankomende trends en interessante achtergrondverhalen. Je leest ze op onze blog!

Bouwstenen voor online succes


Succesvolle internet marketing met de online marketing diensten van ClickR

Online marketing die werkt. Bij ClickR zijn we er dagelijks mee bezig. Benieuwd hoe we de ambities van jouw bedrijf kunnen realiseren? Bekijk onze online marketing diensten en kom meer te weten.

Meer weten? Vraag het ons!