Online adverteren

Meer bezoekers tegen zo laag mogelijke kosten met online advertising

In beeld bij de doelgroep

Snel een boost creëren in bezoekersaantallen? Een event in de schijnwerpers zetten? Of ook bij zoektermen met veel concurrentie in beeld zijn bij de doelgroep? Dan is Search Engine Advertising (SEA) een uitstekende manier om heel gericht bij de doelgroep in beeld te komen. En wist je dat de mogelijkheden hierin bijna oneindig zijn? Onze online advertising specialisten wel! ClickR beschikt zowel over gecertificeerde Adwords specialisten als experts in social media advertising. Kwaliteit waarop je kunt vertrouwen.

Online advertising campagnes op maat

Online adverteren biedt volop mogelijkheden. Maar welke past bij jouw ambities? De online specialisten van ClickR gaan samen met jou om de tafel zitten om doelen in kaart te brengen en te vertalen naar doelgerichte advertentiecampagnes. Zo kun je bij ons onder terecht voor:

  • Zoekmachine adverteren - kostenefficiënt adverteren met Adwords advertenties aan de bovenkant en zijkant van Google
  • Display advertising - hiermee zorgen we dat jouw advertenties getoond worden op websites waar jouw doelgroep zich bevindt
  • Affiliate marketing - gebruik maken van een uitgebreid netwerk van aangesloten websites die zorgen voor meer leads of verkopen
  • Remarketing Adwords - de kracht van herhaling inzetten voor meer resultaat! Wij zorgen dat je advertenties getoond worden aan potentiële klanten die je website al eens bezocht hebben.
  • Facebook advertising - meer likes genereren, extra bezoekers naar je website leiden of bouwen aan je merk, de mogelijkheden van Facebook advertenties zijn (bijna) eindeloos.
  • LinkedIn advertising - doelgericht adverteren in de zakelijke markt? Dan zeggen wij LinkedIn! Met de mogelijkheid om te specificeren op onder andere locatie, functie en industrie komen jouw advertenties in beeld bij de professionals die jij zoekt.
  • Google Shopping - jouw product direct in beeld als een potentiële klant in Google op zoek is? Dat kan met het Google Shopping netwerk! Een sterke toevoeging op Adwords advertising die conversie verhoogt.
  • Video advertising - video wordt steeds belangrijker en dus ook steeds interessanter om te adverteren. Met video advertising kun zorgen wij dat video´s getoond worden voor, tijdens of na online video´s of andere content op bv. YouTube of Facebook. Wij halen meer rendement uit bewegende beelden.

Online adverteren voor ieder budget

Door online advertising slim in te zetten kun je met minimale kosten een maximaal rendement behalen. Online adverteren is dan ook geschikt voor elk budget en bedrijf. Of je nu een startende eenmanszaak bent of een doorgewinterde multinational, met een gerichte advertentiecampagne zorgen we dat jouw budget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.

En om te zorgen dat het resultaat ook optimaal blijft houden wij de advertentiecampagnes doorlopend in de gaten en sturen we bij waar nodig. Zo houden wij de focus op de ambities van jouw organisatie. Op korte én lange termijn.

Vraag het onze SEA specialisten

Benieuwd naar de mogelijkheden van online advertising voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer!

Vraag het onze online consulant!


Benieuwd wat online marketing voor jouw organisatie kan opleveren? Vraag het onze online consultants!

Gecertificeerd Adwords professional


Gecertificeerd Adwords professional

Haal het optimale uit online adverteren met de Google Adwords professionals van ClickR!

Bouwstenen voor online succes


Succesvolle internet marketing met de online marketing diensten van ClickR

Online marketing die werkt. Bij ClickR zijn we er dagelijks mee bezig. Benieuwd hoe we de ambities van jouw bedrijf kunnen realiseren? Bekijk onze online marketing diensten en kom meer te weten.

Succesverhalen


Doelen behalen en ambities waarmaken, we zijn er dagelijks mee bezig. Bekijk onze succesverhalen!

Meer weten? Vraag het ons!