Conversie optimalisatie

Het uiterste uit je website halen met conversie optimalisatie

Meer rendement met conversie optimalisatie

Als je een website hebt wil je hier natuurlijk zoveel mogelijk uithalen. Of het nu gaat om meer aankopen, offerteaanvragen of aanmeldingen voor een nieuwsbrief. Voor de conversie specialisten van ClickR is het een constante uitdaging om de conversie te optimaliseren.

Bij conversie marketing draait het maar om één ding: meer rendement behalen. Maar dat bereik je natuurlijk niet zomaar. Daarom duiken onze conversie specialisten in de website om inzicht te krijgen in bezoekersstromen. Hoe navigeren bezoekers? Wat is het bounce percentage? En zijn er punten in het bestelproces waardoor bezoekers afhaken? Het zijn zomaar enkele zaken waar we naar kijken bij de nulmeting van de website. De volgende stap? Testen & meten!

A/B testing

Met A/B testing is het mogelijk om in praktijk te testen wat écht werkt. Hierbij worden twee of meer verschillende versies van je website of een specifieke pagina aan bezoekers getoond en wordt het gedrag uitgemeten. Een efficiënte manier waarmee dingen kunnen worden getest zoals call-to-action buttons, afbeeldingen en formulieren en duidelijk wordt wat het beste werkt.

Leren uit statistieken

Statistieken zijn een zeer bruikbare bron voor informatie over bezoekersgedrag, conversie en online vindbaarheid. ClickR maakt dan ook periodiek analyses van websites waarbij helder inzicht wordt verkregen in de stand van zaken en waar nodig bijgestuurd kan en moet worden.

Hierbij kan zover ingezoomd worden als nodig om inzicht te krijgen in de informatie waar het echt om draait. Zo werken we onder andere met funnel analytics waarbij we inzichtelijk maken welk gedrag bezoekers tijdens het verkoopproces vertonen. Zo worden kritieke afhaak momenten duidelijk en kan het verkoopproces bijgestuurd worden om meer succesvolle verkopen te realiseren.

Zo werken we samen naar een website die niet alleen aantrekkelijk oogt, maar ook een optimale conversie heeft.

Vraag het onze conversie specialisten

Benieuwd naar de mogelijkheden van conversie optimalisatie voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer!

Vraag het onze online consulant!


Benieuwd wat online marketing voor jouw organisatie kan opleveren? Vraag het onze online consultants!

Gecertificeerd Adwords professional


Gecertificeerd Adwords professional

Haal het optimale uit online adverteren met de Google Adwords professionals van ClickR!

Bouwstenen voor online succes


Succesvolle internet marketing met de online marketing diensten van ClickR

Online marketing die werkt. Bij ClickR zijn we er dagelijks mee bezig. Benieuwd hoe we de ambities van jouw bedrijf kunnen realiseren? Bekijk onze online marketing diensten en kom meer te weten.

Meer weten? Vraag het ons!