Content creatie

Scoren met onderscheidende content

Goede content in een website is essentieel. Niet alleen voor de online vindbaarheid, maar ook om bezoekers aan je te binden en/ of te verleiden tot een aankoop. Logisch dus dat content marketing een belangrijk onderdeel is binnen de online marketing. De content marketing specialisten van ClickR zijn je graag van dienst om de huidige inhoud op je website te optimaliseren en/ of nieuwe content te creëren. Samen bouwen aan waardevolle content noemen we dat!

Content optimalisatie verleidt Google én bezoekers

De balans vinden tussen vindbaarheid en leesbaarheid. Dat is de uitdaging waar we bij ClickR dagelijks mee bezig zijn. De afgelopen jaren is het algoritme van Google steeds slimmer geworden. Resultaat? De 'eenvoudige' trucjes van vroeger werken niet meer. De oplossing? Waardevolle unieke content die resulteert in sterke Google posities, aansluit bij de informatievraag van bezoekers én in lijn is met de strategie.

Zo ontstaat een content marketing strategie die resulteert in bijvoorbeeld meer bezoekers, een verbeterde naamsbekendheid, een sterkere klantloyaliteit en een hogere conversie.

De mogelijkheden van content marketing

Naast het optimaliseren van inhoud is ook content creatie van grote waarde. Het maken van nieuwe inhoud die past binnen de stijl van jouw organisatie en bijdraagt aan het realiseren van ambities. Hierbij zien wij content als een mix die breder is dan enkel teksten en bijvoorbeeld ook foto´s en video´s omvat. Belangrijk dus dat hierover nagedacht wordt voordat je ermee aan de slag gaat.

ClickR biedt allerlei oplossingen op het gebied van content marketing. Een greep uit onze diensten:

  • Optimaliseren van huidige content
  • Copywriting
  • Redigeren content
  • Opstellen strategisch contentmarketing plan
  • Workshops

Brede mogelijkheden die we graag toespitsen op de doelstellingen van jouw bedrijf.

Vraag het onze content marketing specialisten

Benieuwd naar de mogelijkheden van content marketing voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer!

Vraag het onze online consulant!


Benieuwd wat online marketing voor jouw organisatie kan opleveren? Vraag het onze online consultants!

Succesverhalen


Doelen behalen en ambities waarmaken, we zijn er dagelijks mee bezig. Bekijk onze succesverhalen!

Bouwstenen voor online succes


Succesvolle internet marketing met de online marketing diensten van ClickR

Online marketing die werkt. Bij ClickR zijn we er dagelijks mee bezig. Benieuwd hoe we de ambities van jouw bedrijf kunnen realiseren? Bekijk onze online marketing diensten en kom meer te weten.

Blijf op de hoogte


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op internetmarketing gebied en ontvang tips van onze Internet Marketeers.

Volg ons via

Facebook Twitter Twitter

Meer weten? Vraag het ons!