Online marketing workshops

Zelf bouwen aan online succes met onze online marketing workshops

Online marketing biedt eindeloze mogelijkheden om als bedrijf meer rendement te behalen. Maar waar begin je? En wat zijn do's en don'ts? De praktijkgerichte workshops van ClickR helpen je (verder) op weg naar online succes.

Als online marketing bureau kennen we de mogelijkheden van internet marketing als geen ander. Dagelijkse kost zullen we maar zeggen. Tegelijkertijd merken we dat veel bedrijven zoekende zijn naar de beste manier om online marketing in te zetten. ClickR biedt uitkomst met onze online marketing workshops!

Workshops die leiden tot online succes

ClickR biedt diverse workshops & trainingen voor bedrijven. In deze workshops geven we de benodigde achtergrondkennis, maar gaan we vooral in op de praktijk. Zo kun jij direct aan de slag met het (zelf) bouwen aan online succes!

Een greep uit onze online marketing workshops:

Social media workshops

Een introductie in de mogelijkheden van social media voor bedrijven. Welke platformen passen bij jouw organisatie? Welke social media strategie sluit aan bij jouw doelstellingen? En hoe zit het eigenlijk met medewerkers en social media? De social media experts van ClickR maken je wegwijs!

Content marketing workshops

Content is essentieel voor een goede vindbaarheid van een website. Maar hoe zorg je voor waardevolle content? Welke mogelijkheden biedt content marketing voor jouw organisatie? En waar moet je überhaupt beginnen? Onze online specialisten begeleiden je op weg naar een praktische inzet van content marketing.

Adwords workshops

Maximaal rendement halen uit online adverteren? Het kan met Google Adwords. Dit advertentieprogramma maakt kostenefficiënt en doelgericht online adverteren mogelijk en biedt volop interessante mogelijkheden voor bedrijven. Tijdens de workshop begeleiden de gecertificeerde Adwords specialisten van ClickR je in de basisbeginselen van Google Adwords en geven ze praktische tips hoe je hier zelf mee aan de slag kunt.

Workshop basis internet marketing

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van internet marketing, maar is het allemaal nieuw voor je? Maak dan kennis met de basisbeginselen in de workshop basis internet marketing. Tijdens deze workshop komen de verschillende soorten online marketing vormen aan bod en adviseren we je waar de kansen liggen voor jouw organisatie. Een heldere introductie op weg naar online rendement!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een workshop samen te stellen die volledig is afgestemd op de zaken die van belang zijn voor jouw organisatie.

Aanmelden voor onze workshops

Dus wil jij ook wegwijs worden in de mogelijkheden van online marketing voor jouw organisatie of de volgende stap maken? Meld je dan aan voor onze online marketing workshops en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bekijk ook de agenda voor actuele workshops.

 

Vraag het onze online consulant!


Benieuwd wat online marketing voor jouw organisatie kan opleveren? Vraag het onze online consultants!

Gecertificeerd Google Partner


Gecertificeerd Google Partner

ClickR Internetcampagnes is officieel gecertificeerd als Google Partner.

Bouwstenen voor online succes


Succesvolle internet marketing met de online marketing diensten van ClickR

Online marketing die werkt. Bij ClickR zijn we er dagelijks mee bezig. Benieuwd hoe we de ambities van jouw bedrijf kunnen realiseren? Bekijk onze online marketing diensten en kom meer te weten.

Meer weten? Vraag het ons!