Zorgstad Roosendaal

Platform voor zorg in de regio

Een platform over zorg realiseren waar bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot zorg en zorgaanbieders zich kunnen profileren. ClickR heeft Zorgstad Roosendaal tijdens de bouw van de website door Studio iBiZZ geadviseerd en fungeerde als verbindende schakel tijdens de gesprekken met zorgaanbieders

In samenwerking met Zorgstad Roosendaal en Studio iBiZZ heeft ClickR een geheel nieuw platform gerealiseerd in de vorm van een website, inclusief bijbehorende navigatiestructuur. Hierbij is uiteraard gelet op vindbaarheid door optimalisatie voor zoekmachines en linkbuilding activiteiten.

www.zorgstadroosendaal.nl

Optimalisatie

In de website vinden bezoekers overzichtelijk verschillende zorgaanbieders bij hen in de regio en andere interessante inhoud zoals evenementen op zorggebied, tips om gezonder te leven en columns geschreven door experts op het gebied van zorg. Voor zorgpartners biedt de website een platform waarop zij nieuws, evenementen, columns en tips kunnen plaatsen over hun organisatie. 

Hierbij heeft ClickR gezorgd voor publiciteit rondom Zorgstad Roosendaal door onder andere persberichten te verspreiden en de inzet van de social media kanalen Facebook, Twitter en Linkedin. Ook onderhoudt ClickR het contact met de diverse zorgpartners van Zorgstad Roosendaal.

Een fris, gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar platform waarop bezoekers snel inzicht hebben tot de mogelijkheden voor zorg in de regio en waarop zorgaanbieders zich kunnen profileren en kennis uit kunnen wisselen met partners. De website van Zorgstad Roosendaal ondersteunt gemeente Roosendaal in de ambitie van om uit te groeien tot een vooraanstaande regio op het gebied van zorg.

Zorgstadroosendaal.nl is een initiatief van gemeente Roosendaal en biedt samen met zorgaanbieders in Roosendaal een verzamelpunt voor alle ontwikkelingen op het gebied van zorg in de regio. Zorgstad Roosendaal heeft als doel zorg toegankelijker en gemakkelijker te maken voor mensen die behoefte hebben aan zorg.

Een greep uit ons team...

ClickR beschikt over een ruime kennis van en ervaring met internet marketing.