"Ook beroemd worden?" Dit is de slogan van de campagne voor WerkenbijThebe.nl. Doel van deze campagne is het aantrekken van nieuwe medewerkers voor zeer uiteenlopende zorgfuncties.

www.werkenbijthebe.nl

In beeld bij potentiële werknemers

ClickR heeft in samenwerking met partner Studio iBiZZ een geheel nieuwe website ontwikkeld, met als doel het enthousiast maken van potentiele nieuwe medewerkers. ClickR heeft de website zowel technisch als inhoudelijk geoptimaliseerd voor zoekmachines, om optimaal vindbaar te zijn op de gewenste zoektermen.

Centraal op de nieuwe website staat de beleving van de huidige medewerkers van Thebe. Door middel van interviews en blog items wordt kennis gemaakt met de huidige medewerkers van Thebe. Want wie kan nu beter vertellen hoe het is om te werken voor Thebe?

  • Lees meer over:
  • SEO

Thebe is een zorg- en dienstverleningsorganisatie voor alle inwoners van Midden- en West-Brabant. Thebe biedt een breed dienstenpakket voor jong en oud. Van kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, thuiszorg en voeding- en dieetadvisering tot zorg in eigen woonzorgcentra.

Bekijk de case in de praktijk en neem contact op voor meer informatie.

Een greep uit ons team...

ClickR beschikt over een ruime kennis van en ervaring met internet marketing.