Uitzendbureau 65plus - van online strategie naar toppositie

Combinatie online services voor maximaal resultaat

Uitzendbureau 65plus is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling voor AOW-gerechtigde werknemers. Om de naamsbekendheid verder te vergroten en Uitzendbureau 65plus de nummer 1 van Nederland te maken, heeft ClickR een online strategie uitgezet en voeren we deze uit met de inzet van een maatwerk pakket aan online marketing services.

Strategie & live gang nieuwe websites

Ook als specialist in de senioren arbeidsmarkt moet je bij de tijd blijven. ClickR begeleidt Uitzendbureau 65plus op online gebied met een combinatie van diverse online marketing diensten. Na meerdere brainstormsessies is met de klant een nieuwe strategie uitgewerkt en hebben we deze gekoppeld aan een uitgebreid scala aan online services. Binnen dit proces zijn we ook nauw betrokken bij het uitdenken en begeleiden van de nieuwe websites zodat deze vanaf de live gang optimaal scoort qua gebruikersbeleving en techniek en content combineert naar de gewenste resultaten  in de zoekmachines.

Een belangrijk onderdeel van de online marketing is de creatie en uitvoering van een strategisch content marketing plan. Hierin zijn doelstellingen vertaald naar thema's waarmee gestructureerd content wordt verspreid via de kanalen waarop de doelgroep actief is. Met het creëren van relevante content bouwen we op die manier aan een grotere naamsbekendheid en benadrukken we de rol van Uitzendbureau 65plus als specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling voor AOW-gerechtigde kandidaten.

Onze internet marketeers begeleiden bij het opzetten en uitvoeren van online (advertising) campagnes, adviseren over de inzet van social media en zijn daarnaast proactief bezig met de creatie van content voor social media.

 

Om alles op korte én lange termijn in goede banen te leiden, monitoren we de resultaten met Google Analytics en spelen we snel en gericht in op veranderingen en nieuwe kansen.

Vraag het onze online specialisten en bekijk de case in de praktijk op www.65plus.nl.