De positie van the real gym in de zoekmachine verbeteren met als doel extra bezoekers en aanmeldingen voor de sportschool. 

In samenwerking met Studio iBiZZ zette ClickR drie actiesites op voor the real gym. Al deze websites werden geoptimaliseerd voor de zoekmachine, door het schrijven van sterke landingspagina's, een technische optimalisatie en linkbuilding.

ClickR richtte daarnaast voor elke vestiging (en actiesite) het Google Places account in.

www.therealgym.com

Vindbaarheid verbeterd

De actiesites van the real gym worden goed gevonden in de natuurlijke zoekresultaten op woorden als sportschool en fitness in combinatie met plaatsnaam. Het aantal bezoekers nam sterk toe en de kwaliteit van deze bezoekers is relatief hoog.

Om de interactie aan te gaan met haar doelgroep en de vindbaarheid van de websites te verbeteren, adviseerde ClickR om social media in te zetten. ClickR heeft het Facebook account en het blog van the real gym ingericht en verder vooral een adviserende rol gespeeld.

  • Lees meer over:

the real gym heeft vestigingen in ApeldoornBilthovenKampen en Leusden en staat voor topkwaliteit fitness en groepslessen voor een zeer aantrekkelijke prijs. the real gym richt zich op de belangrijke zaken binnen een sportschool; topkwaliteit apparatuur, uitstekende instructeurs, goed ingerichte kleedruimtes en douches en een uitstekend aircosysteem.

Bekijk de case in de praktijk of neem contact op voor meer informatie.