Stichting Groenhuysen

Vindbare zorg in de regio

De veranderingen in de zorgsector zorgen ervoor dat zorginstellingen zich meer moeten promoten in de markt. Stichting Groenhuysen wil graag de zorgdiensten, woon & zorg centra van Stichting Groenhuysen beter onder aandacht brengen. Dus ook via het internet. Stichting Groenhuysen heeft gevraagd om een de zichtbaarheid en vindbaarheid in de omgeving Roosendaal te verbeteren.

www.groenhuysen.nl

Technische & inhoudelijke optimalisatie

ClickR heeft voor Stichting Groenhuysen de technische- en inhoudelijke optimalisatie van de website op zich genomen. De technische aanpassingen worden uitgevoerd door de websitebouwer van Stichting Groenhuysen. Voor de inhoudelijke optimalisatie zijn er diverse landingspagina's gerealiseerd. ClickR adviseert Stichting Groenhuysen over de navigatiestructuur en hoe zij de call-to-action op de website kunnen verhogen. Belangrijke pagina's per locatie werden te diep in de structuur getoond. ClickR heeft ervoor gezorgd dat deze pagina's beter bereikbaar zijn.

Het aantal bezoeken op de website is toegenomen met 64,3% (cijfers augustus 2011) in vergelijking met de cijfers van augustus 2010. Verpleeghuiszorg Roosendaalzorg Roosendaalcentrum voor wonen en zorg in combinatie met de plaatsen en diverse locaties zijn belangrijke zoekwoorden waarop Stichting Groenhuysen zichtbaar is in de zoekmachine.

Stichting Groenhuysen richt zich op de ouderenzorg in de regio Roosendaal, Sint Willebrord, Rucphen, Halderberge, Wouw, Nispen, Zegge, Sprundel, Standaardbuiten en Oudenbosch. Zij bieden diverse zorgdiensten aan waaronder thuiszorg en verpleeghuiszorg.


Bekijk de case in de praktijk en neem contact op voor meer informatie.

Een greep uit ons team...

ClickR beschikt over een ruime kennis van en ervaring met internet marketing.