De toestand in de huizenmarkt is al jaren bedroevend en het verkopen van je huis is een drama. Snel-woning-verkopen.nl maakt hier een einde aan met de mogelijkheid om je huis direct te verkopen. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst vindbaar zijn. Een succesverhaal over de samenwerking tussen ClickR, Studio iBiZZ en Garant Vastgoed.

www.snel-woning-verkopen.nl

Een website op maat voor een goed idee

Garant Vastgoed had het helemaal uitgedacht: mensen die snel van hun huis af willen de mogelijkheid bieden om direct hun huis te verkopen. Alleen de website en vindbaarheid ontbraken nog, waar wij dan weer een passende oplossing voor hadden.

In zeer korte tijd heeft ClickR in samenwerking met Studio iBiZZ een website opgeleverd waarin techniek en zoekmachine optimalisatie gecombineerd is. Zo heeft ClickR tijdens de bouw van de site meegekeken in zaken zoals navigatiestructuur en het inbouwen van linkmodules.

Na een gedegen vooronderzoek naar de markt waarin Garant Vastgoed actief is, heeft ClickR zoektermen vastgesteld waarop de website www.snel-woning-verkopen.nl kan scoren in de zoekmachines. Een goede positie is namelijk niet vanzelfsprekend aangezien er een overvloed aan spelers is binnen de vastgoedbranche.

Naast een logische navigatiestructuur heeft ClickR gezorgd voor geoptimaliseerde inhoud op de pagina's. Ook is gekeken naar alternatieve zoekwoord combinaties waarop een hoge positie in de zoekmachine haalbaar is en zijn doelgerichte landingspagina's gecreëerd om het bereik van Snel-woning-verkopen.nl te vergroten en meer kwalitatief goede bezoekers aan te trekken.

Om de conversie te verhogen is op elke pagina een call-to-action aanwezig, zodat bezoekers nooit meer dan 1 klik verwijderd van een contactmoment zijn.

In lijn met de zoektermen die bepaald zijn in de zoektermanalyse, is een Adwords campagne opgezet met verschillende doelgerichte advertenties. De uitdaging hierbij was een optimale CPC te creëren in deze concurrentiegevoelige markt.

Door actief beheer van de Adwords campagnes wordt de kwaliteit van de bezoekers gewaarborgd en worden de advertentiekosten zo laag mogelijk gehouden.

De resultaten van de internet marketing activiteiten voor de website werden al snel duidelijk:

  • Hoge positie in zoekmachines op zoektermen zoals 'snel woning verkopen' en 'direct huis verkopen'
  • Wekelijks meerdere offerteaanvragen

En natuurlijk een tevreden klant. En zo zien wij het bij ClickR graag.

Bekijk de case in de praktijk op www.snel-woning-verkopen.nl en bekijk ook onze andere succesverhalen.