Online marketing case: Roemer Juweliers

Optimalisatie webshop voor lokale juwelier

Bezoekersaantallen & conversie verhogen met gerichte SEO technieken

Roemer Juweliers is een lokale juwelier die graag landelijk wil scoren met zijn webshop. Maar hoe pak je dat aan? Onze internet marketeers doken erin en gaven vorm aan een volledig nieuwe sieraden webshop.

www.roemer-juweliers.nl

Navigatie & URL opbouw

Hoe schep je orde in een assortiment met duizenden sieraden? Wij deden het met een navigatiestructuur die zowel qua gebruiksvriendelijkheid als SEO technisch goed in elkaar zit. Intuïtief, logisch voor bezoekers en door de geoptimaliseerde URL opbouw goed vindbaar door de zoekmachines.

Hiernaast is gekeken hoe de pagina’s zo sterk mogelijk geoptimaliseerd konden worden. Hiervoor hebben we een uitgebreid netwerk met landingspagina’s gerealiseerd. Deze pagina’s zijn gekoppeld aan de sieraden database waardoor de betreffende sieraden automatisch getoond worden.

Om naast de vindbaarheid ook de conversie te verhogen zijn verschillende Adwords campagnes ingericht. De gekoppelde advertenties zijn hierdoor niet alleen toegespitst op de doelgroep, maar worden ook frequent geanalyseerd om bij te sturen waar nodig. Resultaat? Kostenefficiënt adverteren met een hogere conversie.


Bekijk de case in de praktijk en neem ook eens een kijkje bij onze andere succesverhalen.

Een greep uit ons team...

ClickR beschikt over een ruime kennis van en ervaring met internet marketing.