PAC Zonweringen & Zonweringen specialist

SEO/ SEA traject website & webshop in zonweringen

PAC Zonweringen weet alles van zonweringen. Maar de online marketing voor hun nieuwe website en webshop? Dat lieten ze toch liever aan ons over!

In regio Vlissingen is PAC Zonweringen al jarenlang een gevestigde naam als het aankomt op zonwering & raamdecoratie. Hoogste tijd dus om deze bekendheid verder uit te breiden. ClickR ging voor PAC Zonweringen aan de slag met het optimaliseren van een nieuwe corporate website en een volledig nieuwe webshop.

www.paczonweringen.nl

Binnen de corporate site www.paczonweringen.nl ligt de focus op het bedrijf. De wens van de klant om vooral regionaal beter vindbaar te worden hebben wij daarom vertaald naar optimalisatie gericht op Zeeland. Uiteraard gecombineerd met een navigatiestructuur en content die SEO technisch goed doordacht is. Daarnaast is een gerichte Adwords campagne opgezet die continu wordt gemonitord en bijgestuurd.

 

Bij de webshop hebben we ons gericht op het optimaliseren van de conversie. Zo is gekeken naar een logische opbouw van de productcategorieën, het zo simpel mogelijk maken van het bestelproces en ondersteunende SEO teksten.


Daarnaast is ter ondersteuning van beide sites een content marketing plan opgezet. Hierin hebben wij bepaald hoe we structureel content kunnen creëren die aansluit bij de corporate website en webshop.


Zo profiteert PAC Zonweringen van de wisselwerking tussen de corporate site en de webshop en wordt gebouwd aan naamsbekendheid én conversie.


Bekijk de case in de praktijk of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Voorbeelden van uitingen