Zwartwerkers in de tuin

Facebook actie Jansen Hoveniers

Een hovenier die zwartwerken promoot? Een origineel concept dat we samen met Jansen Hoveniers hebben vertaald naar een succesvolle Facebook campagne. Met online én offline resultaat!

www.jansenhoveniers.com

Als je wilt opvallen met een algemene voordeelregeling, moet je natuurlijk zorgen dat je met iets opvallends komt. Iets dat er tussenuit springt en uitlokt om te kijken. In samenwerking met Jansen Hoveniers hebben we daarom een campagne opgezet rondom het thema Zwartwerken.

Voor de campagne is een ludieke video gemaakt met de boodschap 'laat je tuin in het zwart doen'. Op het eerste oog illegaal en dus gericht op het uitlokken van reacties. Om de actie bekendheid te geven zijn verschillende media cross mediaal ingezet. Zo zijn advertenties geplaatst in lokale bladen, is een social media campagne voor Facebook opgezet en hebben we doelgerichte online advertenties ingezet. En met succes.

Door de combinatie tussen de opvallende video en doelgerichte social media marketing is een bereik gecreëerd van 30.304 mensen. Hiervan hebben uiteindelijk 3.793 personen de video bekeken, heeft deze 274 likes gegenereerd en is de video 19 keer gedeeld. Daarnaast heeft de actie zelfs een publicatie opgeleverd in het landelijke vakblad Tuin en Landschap.

Het uiteindelijke doel om meer naamsbekendheid te creëren en tegelijkertijd de verlaagde BTW-regeling te promoten is wat dat betreft dus uitstekend geslaagd!

Jansen Hoveniers is als hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. De tuinarchitecten en hoveniers zijn dan ook dagelijks bezig om de passie voor groen te vertalen naar prachtige, exclusieve tuinen. Meer inspiratie vind je op: www.jansenhoveniers.com

Een greep uit ons team...

ClickR beschikt over een ruime kennis van en ervaring met internet marketing.