Realisatie nieuwe webshop Flesjewijn.com

Wijnbeleving vanuit online marketing perspectief

Eenvoudig online wijn bestellen en dan ook nog eens een overvloed aan relevante wijnkennis achter de hand hebben. Hoe zorg je dat het overzichtelijk blijft voor bezoekers en de website ook nog eens geoptimaliseerd wordt voor conversie? ClickR ging aan de slag en laat zien hoe usability, conversie en online vindbaarheid perfect gecombineerd kunnen worden!

Hoe zet je een bestaande uitgebreide wijn webshop om naar een hernieuwde overzichtelijke webshop waar beleving wordt gecombineerd met een optimale SEO indeling? Tijdens intensieve brainstorm sessies tussen de internet marketeers van ClickR en de developers van Studio iBiZZ is een 'route naar succes' uitgestippeld waarbij de technische mogelijkheden optimaal zijn gecombineerd met inhoudelijke content en visuele beleving.

www.flesjewijn.com

Het resultaat is er een om te proosten. Een website die verder gaat dan enkel een webshop voor wijn. Achter de mooie uitstraling gaat een uitgebreide inhoud schuil met onder andere wijnproducten, achtergrondinformatie over wijnstreken & landen en inspirerende content. Deze inhoud is zodanig gestructureerd dat zowel usability als SEO optimaal worden benut. Daarnaast is zorgvuldig gekeken naar de overgang van de oude website naar de nieuwe site door middel van re-directs om reeds behaalde zoekmachine posities te behouden en in de toekomst te verbeteren.

 

Een greep uit ons team...

ClickR beschikt over een ruime kennis van en ervaring met internet marketing.