Solusions - een maatwerk SEO aanpak

Vindbaar met raamdecoratie op maat

Solusions is specialist in raamdecoratie op maat en geeft klanten de mogelijkheid om hun raamdecoratie volledig op maat te laten maken. Met een uitgebreid assortiment raamdecoratie producten met een uitstekende kwaliteit is de perfecte raamdecoratie binnen een paar klikken geregeld. Solusions is onder andere te zien geweest op RTL 4 bij RTL Woonmagazine.

Solusions is van start gegaan met een volledig nieuwe webshop én SEO strategie. Een uitdagende taak voor de ClickR internet marketeers om deze mooie producten onder de aandacht van de potentiële klant te brengen.

www.solusions.nl

 

Raamdecoratie is een zwaar beconcurreerde markt met duizenden aanbieders. Een hele uitdaging dus om op een goede positie in de zoekmachine terecht te komen. Toch is dat precies waar ClickR Internetcampagnes mee aan de slag is gegaan. Met een goed doordachte zoekmachine optimalisatie strategie, een sterke combinatie tussen technische functionaliteiten en SEO en een nadruk op waardevolle content is Solusions op weg naar zoekmachine resultaten die net zo mooi zijn als de webshop oogt.

Kijk voor meer informatie over Solusions op de website of op Facebook.

 

Een greep uit ons team...

ClickR beschikt over een ruime kennis van en ervaring met internet marketing.