Coby IFS

Conversie optimalisatie voor internationale meubelverhuurder

Een nieuwe website realiseren én optimaliseren voor een van de grootste internationale verhuurbedrijven van meubels en tapijt voor events? Wij deden het voor Coby IFS!

Om ook via de betaalde resultaten kwalitatieve bezoekers naar de website te leiden heeft ClickR een Google AdWords campagne ingericht voor Coby IFS. ClickR beheert deze campagne voor Coby IFS en stuurt deze bij indien nodig, om een zo hoog mogelijke conversie te realiseren.

ClickR heeft Coby IFS voorzien van een social media advies om de zichtbaarheid van Coby IFS online te vergroten.

www.coby-ifs.com

Optimalisatie

In samenwerking met Coby IFS en Studio iBiZZ heeft ClickR een geheel nieuw ontwerp voor de website samengesteld , inclusief een nieuwe navigatiestructuur. Bij het bepalen van de navigatiestructuur is rekening gehouden met de belangrijkste zoekwoorden, deze zijn verwerkt in de navigatiestructuur van de website.

De zoekmachineoptimalisatie is een continue proces van meten, bijsturen en verbeteren, om een maximaal resultaat uit de website te halen. Met behulp van Google Analytics worden de resultaten van de website gemeten.

Het aantal bezoekers op de nieuwe website is sterk toegenomen t.o.v. de oude website, gemeten over dezelfde periode. De website is goed vindbaar in de zoekmachine op zeer uiteenlopende termen. Wanneer Coby IFS aan de slag gaat met social media wordt verwacht dat de vindbaarheid en naamsbekendheid van Coby IFS nog groter worden.

Coby IFS is één van Europa's grootste verhuurbedrijven van vloerbedekking en meubilair voor evenementen, beurzen, tentoonstellingen, congressen en seminars. Coby IFS verzorgt niet alleen de verhuur van meubilair, maar ook advies op maat, transport en het plaatsen van de producten. Deze service verleent Coby IFS in heel Europa.

Bekijk de case in de praktijk op www.coby-ifs.com en bekijk ook onze andere succesverhalen.