Bndestemwonen

Platform voor wonen in West-Brabant

Een website waarop inspiratie en tips voor huis & tuin gecombineerd worden met aanbiedingen van regionale woonspecialisten in Midden-West Brabant, dat is in een notendop waar het bij BNDeStemWonen om draait. Om dit te realiseren heeft ClickR Internetcampagnes in samenwerking met Studio iBiZZ en Wegener Media dit platform voor wonen gerealiseerd. Een gebruiksvriendelijk systeem dat bezoekers waardevolle content biedt en regionale woonspecialisten de mogelijkheid biedt om inhoud te plaatsen wanneer dat hen uitkomt.

www.bndestemwonen.nl

SEO adviseur & webredacteur

Tijdens de bouwfase van www.bndestemwonen.nl heeft ClickR een uitgebreid vooronderzoek gedaan met onder andere zoekwoordanalyses en het opbouwen van een geoptimaliseerde navigatiestructuur om de zoekmachine optimalisatie vanaf het begin op punt te zetten.

Voor de adverteerders is een aparte module ingebouwd waarmee zij zelf kunnen inloggen wanneer zij dat willen en eenvoudig inhoud kunnen plaatsen en wijzigen. Zo wordt aangesloten woonspecialisten de mogelijkheid geboden om actief bezig te zijn met hun zichtbaarheid op de website en de potentiële doelgroep gericht te bereiken. Ook hier is ClickR achter de schermen continu actief als SEO adviseur voor de adverteerders & webredacteur om te zorgen dat geplaatste inhoud waardevol & geoptimaliseerd is.

Als het aankomt op beleving is Facebook een van de aangewezen social media kanalen om in te zetten. ClickR heeft dit social media medium dan ook ingezet als platform om verkeer naar www.bndestemwonen.nl te leiden, berichten van aangesloten woonspecialisten te delen en interactie te creëren met bezoekers.

Daarnaast worden gerichte Facebook advertenties opgericht om de zichtbaarheid en het aantal Likes van de Facebook pagina van BNDeStemWonen te vergroten. Zo vormt Facebook een waardevolle toevoeging binnen de internet marketing mix.

Het resultaat is een stijlvolle website die volledig gericht is op wonen en consumenten dagelijks voorziet van inspiratie & tips voor wonen & tuin en regionale woonspecialisten de kans geeft bij hun (potentiële) doelgroep in beeld te komen. Zowel het aantal bezoekers als adverteerders neemt dan ook maandelijks toe.

Benieuwd? Neem een kijkje op www.bndestemwonen.nl.