Bloemenwinkel van Gurp: Online bloemen bestellen

Zoekmachine marketing voor de regionale bloemist

Ook al verkoop je als bloemist nog zo een mooie bloemen, als niemand weet dat je ze verkoopt kom je niet ver! Daarom ging ClickR aan de slag met de regionale vindbaarheid van de website van Bloemen van Gurp in Breda.

www.bloemen-vangurp.nl

Technische en inhoudelijke optimalisatie

Allereerst verbeterde ClickR de technische zijde van de website. Door het toevoegen van metatags en het optimaliseren van (browser)titels stijgt de waarde van de website in de zoekmachine.

ClickR heeft daarnaast vanuit het kader van zoekmachine marketing diverse landingspagina's geschreven, die aansluiten op de gewenste zoekwoorden. Zo wil Bloemenwinkel van Gurp gevonden worden op bijvoorbeeld bloemenwinkel breda en bloemenwinkel bavel.

Om de populariteit van de website te vergroten heeft ClickR zich bezig gehouden met linkbuilding. De hoeveelheid externe verwijzende links naar een website draagt bij aan de vindbaarheid in de zoekmachine. 

Naast de technische en inhoudelijke optimalisatie is er een Google AdWords campagne opgezet om tijdens de feestdagen extra bezoekers te realiseren.

Bekijk de case in de praktijk op http://www.bloemen-vangurp.nl/ en neem contact op voor meer informatie.