Begeleidingstraject nieuwe website Select HR

Grensoverschrijdende SEO voor internationale HR specialist

Select HR is internationaal specialist in werving & selectie, detachering en consultancy. Met een kwalitatieve en individuele aanpak ondersteunen zij bedrijven bij het optimaal invullen van het menselijk kapitaal binnen de organisatie.

De concurrentie in de HR branche is moordend. Een verouderde website is dan ook geen optie. ClickR ging in samenwerking met Studio iBiZZ aan de slag met een begeleidingstraject van A tot Z voor de nieuwe website.

www.selecthr.be

Select HR is een internationale HR specialist en streeft ernaar opdrachtgevers en kandidaten zo snel en efficiënt mogelijk aan elkaar te koppelen. Maar dan moet je website natuurlijk wel vindbaar zijn én uitblinken in gebruiksvriendelijkheid.

Om dit te bereiken is een begeleidingstraject uitgezet waarin we Select HR begeleid hebben van de eerste ideeën tot de uiteindelijke oplevering van de website en de structurele inzet van online marketing. Samen met de klant zijn online ambities in kaart gebracht en is bepaald hoe we deze konden vertalen naar een gebruiksvriendelijke website die SEO technisch sterk in elkaar zit.

 

Voorbeelden van uitingen

Een greep uit ons team...

ClickR beschikt over een ruime kennis van en ervaring met internet marketing.