Sprangers Bouwbedrijf winnaar Aller Beste Werkgever Award 2013

Sprangers Bouwbedrijf winnaar Aller Beste Werkgever Award 2013

Eerder maakte het bedrijf al bekend dat Sprangers Bouwbedrijf genomineerd was voor de Nationale Succes Awards. Deze awards zijn een initiatief van de Succesfactor, het businessprogramma op RTL dat wekelijks op zoek gaat naar 'het  geheim achter succes' en succesverhalen van Nederlandse bedrijven in beeld brengt. Ook Sprangers Bouwbedrijf is hier afgelopen jaar in te zien geweest, waarmee automatisch een nominatie voor de award werd binnen gehaald. 

Bekroning succesvolle koers

Voor de felbegeerde ondernemersprijs zijn genomineerden beoordeeld op factoren zoals historie, ontwikkeling en toekomstperspectieven. De ontknoping van de strijd vond plaats tijdens de awardshow op 25 januari op locatie bij het Hilton Hotel Rotterdam. Een prachtige en vooral spannende avond die uiteindelijk beloond is met het winnen van de Werkgevers Award 2013. 

Sprangers Bouwbedrijf is dan ook trots op het winnen van de Aller Beste Werkgever Award 2013 en ziet het als een bekroning op een succesvol 2013 én de succesvolle koers die ons bouwbedrijf sinds enkele jaren heeft ingezet.

Wij zijn op onze beurt trots dat we als internet marketing bureau bijdragen aan het online succes van Sprangers Bouwbedrijf!

Reacties (0)

Laat een reactie achter