Breda E-drive - een dag vol elektrische innovatie voor ondernemers

Breda E-drive - een dag vol elektrische innovatie voor ondernemers

Op 11 september 2013 staat het evenemententerrein van Makro Breda weer volledig in het symbool van elektrisch rijden voor ondernemers. Het belooft een dag vol innovatie, enerverende workshops en testritten te worden. Met het perspectief van de ondernemer als uitganspunt.

Opgezet door de samenwerking tussen vijf regionale ondernemers vindt op 11 september 2013 de tweede editie van Breda E-drive plaats. Van het BNI Netwerk ontbijt om 7.00 tot het grote mobiliteitsdebat om 19.00 zal het terrein de hele dag in het teken staan van elektrisch rijden in een zakelijke context.

Dat de dag volledig is toegespitst op (regionale) ondernemers is goed te merken aan de opzet van het evenement. Diverse workshops, testritten met elektrische voertuigen en volop mogelijkheden om in een informele sfeer te netwerken kenmerken de dag.

Workshops elektrisch rijden voor ondernemers

Tijdens Breda E-drive zijn diverse instanties aanwezig die workshops verzorgen waarin elektrisch rijden voor de ondernemer centraal staat. Zo verzorgt de landelijk bekende stichting DOET een workshop over de DOET Ondernemersdeal voor ondernemers die de overstap naar elektrisch rijden wagen. Verder organiseert Van Dorst Automotive een workshop over ?(Plug)-in hybrides, werkelijk verbruik & uw wagenpark? waarin de toepasbaarheid van dit soort auto?s wordt besproken. En voor wie meer wil weten over de fiscale voordelen van elektrisch rijden wordt de IMC workshop georganiseerd.

Ervaar elektrisch rijden zelf

Natuurlijk gaat er niets boven het zelf proberen van elektrische voertuigen. De bezoekers van Breda E-Drive krijgen tijdens het evenement dan ook de mogelijkheid om zelf achter het stuur te kruipen van onder andere de Toyota Prius Plug-In, Renault ZOE, mia Electric, de Trikke, Nissan LEAF, Opel Ampera of een Speedbike. Een mooie manier om kennis te maken met elektrisch rijden.

Ondernemer centraal tijdens Breda E-drive

Tijdens Breda E-Drive krijgen bezoekers uitgebreid de gelegenheid om te netwerken met lokale ondernemers tijdens het BNI Netwerk ontbijt, de lunch of de Netwerkborrel. Het evenement biedt dan ook een mooie kans om het zakelijk netwerk uit te breiden.

ClickR en Breda E-Drive

Net als vorig jaar levert ClickR een bijdrage aan de organisatie van het duurzame evenement Breda E-Drive. Als communicatiespecialist is ClickR actief met websitebeheer, social media inzet door o.a. een actieve invulling van de Facebook pagina en coördinatie van o.a. persberichten en drukwerk. Een dynamische rol waarbij geschakeld wordt met verschillende regionaal en landelijk opererende instanties waaronder Makro, Gemeente Breda en stichting DOET, dé belangenorganisatie op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland.


Breda E-Drive 2013

Wilt u alle voordelen van elektrische mobiliteit ontdekken? Kom op 11 september 2013 langs bij Breda E-Drive op het Makro evenemententerrein in Breda en laat u informeren & inspireren door de mobiliteit van de toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.breda-edrive.nl of http://www.facebook.com/BredaEdrive

Reacties (0)

Laat een reactie achter